Log hier in:

NIEUW SEIZOEN 2018-2019 LAUDATE DEUM WEZEP

Wat is het toch een heerlijk lange, warme zomer! We genieten er zoveel mogelijk van. Maar we kijken ook alweer vooruit naar het winterseizoen. Dinsdag 4 september (vanaf 2019 repeteren we op de woensdagavond!) begint het interkerkelijke christelijke mannenkoor Laudate Deum Wezep dan ook weer met de repetities. Waar we voor repeteren?

Op zaterdag 18 december geven we ons Kerstconcert in de Kruiskerk in Wezep waarbij we medewerking krijgen van het Vocaal Ensemble Pavane en de steeds bekender wordende Erica Vogel. Hiervoor gaan we binnenkort repeteren.
Verder staat er voor 2 maart 2019 nog een concert op het programma. We zingen dan in de Vredeskerk in Wezep samen met Mannenkoor ’t Harde en opnieuw is aanwezig Erica Vogel.

Daarnaast treden we ook op in verzorgingstehuizen en werken we mee aan kerkdiensten.
Het is in ons koor laagdrempelig, je mag direct al tussen de andere mannen staan om mee te zingen.  We zingen meestal Nederlandstalige geestelijke liederen en Psalmen. Maar ook enkele Engelstalige liederen staan in het repertoire.

Dus mannen zing je graag dan ben je van harte welkom.

Wij repeteren op dinsdagavond (woensdagavond vanaf 9-1-2019) in de Kruiskerk, Kerkweg 6,  8091 GA  Wezep. We beginnen om 19.45 uur en houden tussendoor een gezellige pauze waarin de laatste nieuwtjes uitgewisseld kunnen worden.

Voel je er wat voor om mee te doen, kom dan naar de repetitie en zing met ons mee!