Log hier in:

"Jubileumconcert C.M.K. Laudate Deum, 50 jaar jong!!!”

flyer concert 12 nov.2016

 

Afgelopen september was het 50 jaar geleden dat enkele inwoners van Wezep besloten om een  Christelijk Mannenkoor op te richten onder de naam “Laudate Deo” (Looft God). Op 12 september 1966 werd -met als dirigent Roel Kaper- de eerste repetitieavond gehouden in een lokaal van de Gereformeerde school “De Rank” aan de Ruitersveldweg in Wezep. Tijdens de eerste jaarvergadering op 6 maart 1967 werd de naam “Laudate Deo” gewijzigd in “Laudate Deum” (Looft de Heer).
Sinds 1 mei 2016 staat “Laudate Deum” onder de bezielende leiding van Thom Hesseling.


Naast het geven van concerten verleent het koor haar medewerking aan kerkdiensten en treedt daarnaast op in zorg- en verpleegcentra. Momenteel  schommelt het ledenaantal tussen de 60 en 65 leden.
Met als motto “C.M.K. Laudate Deum, 50 jaar jong!!!”, organiseert het Christelijk Mannenkoor “Laudate Deum” op zaterdag 12 november a.s., aanvang 19.30 uur, een jubileumconcert in de Nederlands Gereformeerde Kerk “De Morgenster” aan de Zuiderzeestraatweg 503 in Wezep.


Naast het Mannenkoor wordt medewerking verleend door Marco Hoorn, bariton; Martien van der Zwan, orgel; Harrie stijf, vleugel en een begeleidingsensemble. De algehele leiding is in handen van Thom Hesseling. Het belooft een mooie avond te worden en u wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de Evangelische Boekwinkel “De Rivier”, Meidoornpassage 14c in Wezep, bij de leden en ’s avonds aan de kerk. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 (kinderen tot 12 jaar gratis). De kerk is open vanaf 19.00 uur.