Log hier in:

 

Onze nieuwste CD:

BESTELLEN 

web cd voor achter grijs 

Wilt u alvast wat horen? Kijkt u dan even bij Media / Audio. 

Zaterdag 13 mei alweer werden de opnames gemaakt in de Grote Kerk in Hasselt, een geliefde locatie voor het opnemen van cd's vanwege de goede akoestiek, wat ook terug te horen is bij het beluisteren van de cd. 

Zaterdag 18 november 2017 werd de cd op feestelijke wijze gepresenteerd in de Nederlands Gereformeerde kerk De Morgenster in Wezep. Aan deze avond werd medewerking verleend door degenen die ook meegewerkt hebben bij de opnames. Dit zijn Gerwin Boswijk, Harrie Stijf en Martin Vermeer en natuurlijk onze toenmalige dirigent Thom Hesseling, die een groot aandeel heeft gehad in de totstandkoming van de cd. Hij heeft samen met de koorleden lange tijd toegewerkt naar de opnames die geslaagd mogen heten.

Wij zijn na alle inspanningen heel blij met de nieuwe cd. Eén van de koorleden zei zelfs dat hij kippenvel kreeg bij het beluisteren, wat wel voldoende zegt! De cd is nog te koop. U kunt uw bestelling plaatsen, persoonlijk bij één van de koorleden, of door gebruik te maken van het bestelformulier op de website. Wij hopen dat u er van wilt genieten en een exemplaar aanschaft.

Wilt u bestellen? Dat kan bij de leden of via het bestelformulier op de website. 

U mag de cd ophalen tijdens de repetitieavond maar we kunnen ook een exemplaar aan u toesturen per post. Na het invullen van het bestelformulier en ontvangst van uw betaling sturen wij de cd naar u toe. Meer informatie hierover vindt u onderaan op het bestelformulier.